Buurtrestaurant Menno
Wat?
Beste gasten,
Het Buurtrestaurant:
In verband met de toenemende drukte zijn het restaurant en de afhaalmenu’s regelmatig volgeboekt.
U kunt reserveren: voor de woensdag reserveert u op donderdag of vrijdag of op de woensdag zelf tot maximaal 10.30 uur. Voor de vrijdag reserveert u vanaf woensdag, donderdag of op de vrijdag zelf tot 10.30 uur. Reserveren kan in het restaurant tijdens de maaltijd of per telefoon op 020-4628484.
Het avondeten wordt op woensdag en vrijdag geserveerd om 17.10 uur. U kunt vanaf 16.50 uur aan tafel plaatsnemen, dit is een grote tafel waarbij alle gasten aanschuiven. Om de onderlinge contacten aan tafel te stimuleren zijn er geen vaste zitplaatsen beschikbaar! U kunt de dagschotel nuttigen, dit is inclusief het dessert en koffie voor € 9,50. Alle overige consumpties zijn tegen meerprijs. De aanschuiftafel sluit om 18.30 uur.
Het afhaalrestaurant: komt u liever afhalen, dan kan dat ook. U zit dan even aan de grote tafel met een kopje koffie en wij zorgen dat uw maaltijd in het door u meegebrachte bakje/pannetje komt. Ook hier gaat het om het sociale contactmoment. Vervolgens gaat u met een gezonde maaltijd naar huis!!
Voor studenten en stadspashouders met een groene stip is het aan tafel €7,50.
Het afhaalmenu (bestaande uit 2 gangen inclusief een warm drankje aan tafel) kost €7,50. U kunt de maaltijd tussen 16.30 en 17.45 uur afhalen.
Reserveren voor beide opties = verplicht, dit kan in het Menno Simons bij het buurtrestaurant of via de telefoon 020-4628484 tot op de dag van het diner uiterlijk voor 10.30 uur.
Het adres is: Menno, Noordhollandstraat 17B, 1081 AS Amsterdam.
Wij verwelkomen u graag!
Het horecateam.
Vergeet niet uw eigen pan of bakje mee te nemen voor het afhaalrestaurant!
Overzicht menu’s:
Vrijdag 12 april: Hoofdgerecht: venkelworst, spinaziesoufflé en geroosterde aardappeltjes. Nagerecht: appel-perencrumble.
Woensdag 17 april: Hoofdgerecht: boterkip, dal, rijst, raita & chutney. Nagerecht: crêpe Suzette
Vrijdag 19 april: Hoofdgerecht: gehaktballetje, bloemkool meet kaassaus, puree en komkommersla. Nagerecht: bramenkwarttaart.
Woensdag 24 april: Hoofdgerecht: Marokkaanse tajine met kip, groente en Alkmaarse gort. Er is ook een vega versie. Nagerecht: amandel sinaasappelcake met oranjebloesem.
Vrijdag 26 april: Hoofdgerecht: moussaka met rundergehakt. Er is ook een vega versie. Nagerecht: rijstpudding
Woensdag 1 mei: Hoofdgerecht: roti met aardappel en ei, ketjapkip en salade. Nagerecht: bananencake.
Vrijdag 3 mei: Hoofdgerecht: zuur vlees, gebakken aardappels en spinazie. Nagerecht: griesmeelpudding met bessensaus.
Woensdag 8 mei: Hoofdgerecht: gele rijst met een rundergehakt gevulde aubergine of een vegetarische versie. Nagerecht: sinaasappelpudding.
Vrijdag 10 mei: Hoofdgerecht: gekookte aardappelen met gebakken groenten, een kipschnitzel of de vegetarische versie en een peperroomsaus. Nagerecht: kersen met custardvla.
Woensdag 15 mei: Hoofdgerecht: bami met gemarineerde kip of tempeh en groenten. Nagerecht: Bojo (cake van cassava).
Vrijdag 17 mei: Hoofdgerecht: patatas bravas met knoflooksaus, geroosterde bloemkool, gestoofde kip of een vega versie. Nagerecht: chocolade-abrikozentaart.
Woensdag 22 mei: Hoofdgerecht: preistamppot met zalm en mosterd dillesaus of een vegetarische versie. Nagerecht: hang-op met aardbeien en rabarber.
Vrijdag 24 mei: Hoofdgerecht: pasta Bolognese of vegetarische versie met salade. Nagerecht: butterscotch cake met vanillevla.
Woensdag 29 mei: Hoofdgerecht: enchilada met gehakt, rijst, guacamole en bonenschotel. Nagerecht: rabarbertaart.
Vrijdag 31 mei: Hoofdgerecht: aardappel-knolselderijpuree, coq au vin (stoofpot van kip in rode wijn) en seizoensgroenten. Nagerecht: chocolademousse.
Voor wie?
Buurtbewoners Buitenveldert
Waar?
Wanneer?
Wekelijks op | van | tot |
---|---|---|
woensdag |
16.30 |
18.00 |
vrijdag |
16.30 |
18.00 |
Kosten?
€7,50 afhalen | €9,50 mee-eten buurtrestaurant inclusief koffie.
Voor studenten en houders van een stadspas met een groene stip is het aan tafel 7,50.