Op de Dag van de Voorschool openen voorscholen hun deuren voor ouders en verzorgers. Kom een kijkje nemen, ontmoet onze pedagogisch medewerkers en ervaar zelf hoe leuk én leerzaam de Dynamo-voorschool is voor uw peuter!

De voordelen van een voorschool

Een voorschool is niet zomaar een peuteropvang. Op de Dynamo voorscholen in Amsterdam gaan spelen en leren hand in hand. Kinderen mogen er plezier maken en samen spelen, terwijl tegelijkertijd hun motorische ontwikkeling, rekenvaardigheid, taalontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling worden gestimuleerd.

Wat verandert er op de voorschool?

Op de Dag van de Voorschool hebben we veel nieuws aan ouders te vertellen:
– De ouderbijdrage gaat omlaag.
– Het aanbod gaat van 15 naar 16 uur per week.
– Peuters kunnen al starten op de voorschool vanaf 2 jaar.

Bijna alle voorscholen in Amsterdam van Dynamo Peuters zijn geopend. Bekijk hier onze voorschool-locaties in Amsterdam.

Dag van de Voorschool: woensdag 23 januari 2019

De Dag van de Voorschool is bij uitstek een goede gelegenheid voor u als ouder om u te laten infomeren over deelname aan de voorschool en kosten. De Dag van de Voorschool vindt plaats op woensdagochtend 23 januari van 09.30 tot 12.00 uur.

Bij de locaties van Dynamo Peuters kunt u zonder afspraak langskomen. Ook de Gemeente Amsterdam zal ouders en verzorgers van kinderen van 1 tot 3 jaar uitnodigingen om een voorschool te bezoeken. Op de voorschool-website van Amsterdam (bekijk hier) komt informatie te staan over alle deelnemende voorscholen in Amsterdam. Meer informatie? Bel 020 – 46 09 300 of mail peuters@dynamo-amsterdam.nl.